♥ Folow | ♥ Dashboard
♥ Sweeet Talking
new skin, new life
Tuesday, December 18, 2012 | 4:16 AM | 0 ♥ Sweet Talking
assalamualaikum dunia *lambai tangan*

ya ALLAH bahagianya blog ni boleh buka. before ni lupa password. nampak sangat dah lama tak buka kan? >< eh nak tahu tak, benda first wa buat masa buka blog ni ialah........... jengjengjeng. delete semua entry pasal hakim. kikiki. dah malas ada kaitan. so lepasni kalau wa gedik post pasal dia lagi, please baling telur busuk kat muka wa. please lah pleaseeeee *merayu*

ekceli wa nak cakap wa rindu gila kat sekolah. taklah rindu sekolah. rindu kelas. eh bukan kelas. rindu budak budak dalam kelas tu. ya allah rindunya. cehhhh, sila bangga k budak budak 4internet. rindu cikgu azrul jugak time class account. k tipu tu. wakaka. next year maybe kita dah tak sehappy 2012 kan? espiyemmmm weh. cehh cehh dan cehhh


noreh and elin. noreh mcm monyet tapi comel

atotototo, cuwitnye yeeee

wada, farah, dyla, ecah, me, noreh, salika and ekin

 aku digelar RAKSASA TIDUR

 lesbian ke pe? sayang kawan kan

 me and noreh

alin. ketua pengawas 2013. wuuuu~


hasil tangan nezi. omey je

eh?

dyla and ecah

cikgu amin, me, noreh

4internet eveh


korang tahu tak aku sayang korang. cehhhhhh.............. 2012 best gila kan? takde kawan yang sehebat korang. macam mana pun kita, tetap satu kepala. jatuh bangun sama sama. tu tipu. masa aku jatuh main kejar kejar dengan azel korang gelakkan je. sadlife. hm kalau aku mati kan. kan. dan kan............... korang kawan aku selamanya :)

Suraya Hani



Older Post
♥ Disclaimer ♥

" />" />
  
 "saya chek. tahun depan SPM. doakan hidup saya sentiasa bahagia. saya sakit kalau takde kawan" -Suraya Hani

♥ Tagboard ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by : Suraya Hani