♥ Folow | ♥ Dashboard
♥ Sweeet Talking
intro
Friday, December 16, 2011 | 9:12 AM | 0 ♥ Sweet Talking
assalamualaikum and hello guys :)


 this is my second blog . first blog aku da mereng+gila+sawan+merepek kan diri dia sendiri . aku pun tak tau kenapa dia jadi macam tu . malas nak fikir panjang and da banyak menyusah kan orang suruh tengok tengok kan blog aku tu , so aku buad jee lah baru . eh eh , bukan aku yang buad . adik suhailah yang buad kan . beliau adalah MUMTAZAH . *thanks sangat sangat buad+hidup kan blog baru aku ni tau wehh . nanti aku belanja kau ipad tau azah . haha :D amboi , melampau lah kan sampai nak ipad . topap rm5 cukup lah tu kan budak . haha . *jangan maree azah :) . first blog aku , chek . kalau korang nak tengok ke ape ke , tengok jee lah . tapi tak payah lah follow sebab aku da menyampah tahap dewa+cipan dengan blog tu . *mcm ade orang nak follow jee kan ? haha . sekarang aku guna blog baru yang wangi ni 100% and blog ni akan menjadi diary baru aku .

tapi kan , terasa sayang kat first blog aku huduh tu sebab LH pernah cakap nak share blog tu dengan aku . bukan lee lawa pun sampai nak share share . dia kate nak jadi kan blog tu diary kitorang . shoooo shuuweeet lah LH . hm , sape LH ? mesti lah lokman hakim aku kan ? LH tu buta IT sikit . facebook pun jarang jarang jee bukak . *sory b , terkutuk sikit . haha :) . macam lah aku ni pandai sangat . aku pun bengap jugak . blog pun suruh orang buadkan . haha :D . blog ni simple lagi and akan di majukan dari sehari ke sehari . kalau ade sape sape nak tolong mengedit pun boleh jugak . sangat dialu alu kan bantuan korang yang da expert gila . hmm , ok lah , aku da blank tengah tengah malam ni , nak tido dengan LH . *gatai jap , haha :D . okbaii peoples , bloggers , LH . ILY :* . assalamualaikum :)

lots of love ,
suraya hani 



Newer Post
♥ Disclaimer ♥

" />" />
  
 "saya chek. tahun depan SPM. doakan hidup saya sentiasa bahagia. saya sakit kalau takde kawan" -Suraya Hani

♥ Tagboard ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by : Suraya Hani